חן וינשטיין

וואו… מרגישה שהשגתי כל כך הרבה דברים. איפה מתחילים?? ברמת ההישגים ה״נראים לעין״ האימון עזר לי להניע קדימה את עצמי ואת העשייה שלי בצורה ממוקדת ואפקטיבית יותר. הצלחתי לדייק ולמקד את המומחיות שלי שזאת מטרה שנכנסתי איתה לתהליך האימון. אם בתחילת התהליך הרגשתי שאני מתפזרת, לא מספיק מדוייקת ושקשה לי להגדיר מה הערך שאני מביאה ואיך אני משלבת את כל עולמות התוכן שלמדתי, היום זה מאוד ברור לי ומרגיש לי מאוד נכון. הבנתי מי קהל היעד שלי, למדתי כל כך הרבה על בנייה נכונה של העסק, מיצירת החזון ועד גיבוש המסרים השיווקיים וההצגה העצמית, בניית סל מוצרים ואפילו הספקנו לעשות תהליך מיתוג מחדש.
בהמשך התהליך, העבודה של אסטרטגיית השיווק היתה בדיוק מה שהייתי צריכה. הרגשתי שאני יודעת הרבה דברים ובעיקר צריכה סדר, תשתית נכונה ותכנית פעולה ליצירת שגרה.
הישגים חשובים לא פחות היו ברמת ההתפתחות האישית שלי. מכל פגישה יצאתי מועצמת, הרגשתי את האמונה שלך בי. את המוטיבציה שלך לקדם ולפתח אותי וזה איפשר לי לראות את החוזקות והיכולות שלי בעצמי.
ברמה הפנימית, אחד הדברים הכי חשובים שאני יוצאת איתו הוא שינוי התפיסה שלי לגבי איך דברים צריכים להיעשות, שאין דרך אחת נכונה ושאני צריכה ליצור לעצמי את הדרך. זו תובנה משמעותית מבחינתי, היא שחררה אותי בכל כך הרבה מובנים. בנוסף, ההבנה שהתשובות לרוב השאלות שלי נמצאות אצלי. גם לשאלות שחשבתי שאני צריכה איש מקצוע כדי לענות אליהן.
תודה על השאלות החכמות שלך והסבלנות לקבל תשובות. לא ויתרת לי ונתת לי להגיע בעצמי לתשובות, לתובנות, לדרכי הפעולה. תודה רבה על תהליך משמעותי, מפתח ומעצים מאוד. בייחוד בתור מי שיש לה מודעות עצמית, שעושה כל הזמן תהליגים, וגם נמצאת בעולם של התפתחות אישית ואימון, היה תענוג לעבור תהליך בעצמי ולהמשיך ללמוד על עצמי.

למדתי ממך המון מכל הבחינות – גם כבעלת עסק, כמאמנת, כאישה. את מקצועית ברמות אחרות, חדה, נעימה. תענוג היה בכל פגישה לראות איך את מובילה, אבל בעצם נותנת לי להוביל. זו אמנות אימונית ממש.

דילוג לתוכן